FORMULAR ÎNSCRIERE

Descarcă formular PDF
Descarcă formular Word.doc

Cei care doresc să se înscrie în Asociaţia Română a Traducătorilor Literari vor trimite pe adresa de e-mail contact@artlit.ro formularul de înscriere completat. Conform statutului, condiţia pentru a deveni membru este de a avea „cel puţin o lucrare publicată sau în curs de publicare prin încheierea unui contract – carte, articol în revistă, piesă de teatru, scenariu etc.” Fiecare cerere va fi aprobată de Consiliul Director al asociaţiei. Domeniul vizat se referă la traducerile de carte – ficțiune și non-ficțiune.

Documentele definitorii ale Asociaţiei Române a Traducătorilor Literari sunt disponibile în subcapitolele rubricii Despre noi. Cotizaţia este de 100 lei / an. ARLTIT se reuneşte anual și ia în cadrul adunării generale deciziile necesare bunului mers al asociaţiei.

Formularul de la pagina Conectare este destinat exclusiv administratorilor site-ului. Forumul intern este rezervat exclusiv membrilor asociaţiei.

Pentru lămuriri suplimentare și orice alte informații ne puteți scrie pe adresa asociației
 


Statutul
Asociației

Capitolul 1. ASOCIAŢII
Membri fondatori;
Denumirea Asociației;
Adresa şi durata de
funcţionare a asociaţiei.


Citește

Formular
Înscriere

Toţi cei care doresc să se înscrie în Asociaţia ARTLIT trebuie să trimită la adresa de e-mail artlit2013@gmail.com formularul de înscriere completat.


Citește

Misiune
şi program

Programul ARTLIT pleacă de la realitatea de netăgăduit că drepturile traducătorilor literari nu sunt apărate în acest moment de nimeni, ceea ce înseamnă...


Citește

Structură
organizatorică

Preşedinte:Lavinia Branişte
Vicepreşedinte: Lorin Ghiman
Trezorier: Dana Verescu
Cenzor: Nina Iordache
Secretar: Claudia Popa


Citește